Träffade LINDA ROSING, och tro på fan...

Nä, det gjorde jag ju förstås inte. Tänkte kolla om Emils teori om bloggrubrikens påverkan för antalet läsare. Är nere på stadiga 7 unika besökare idag, något drastiskt måste göras. Utredningstemat gjorde ju tydligen ingen större nytta!
   Imorrn drar jag till Ödeshög och hämtar mina nya sommarfälgar och fikar lite med morsan och farsan.

[13:44] 24/1 'Mjölk'

Hej allesammans, i min utredningsblogg idag ska jag reda ut bregreppen kring den svenska intagskulturen mjölk. Mjölk är en kroppsvätska som produceras av däggdjurshonors mjölkkörtlar. Mjölken har som syfte att näringsidka honans avkomma en period efter födsel. Efter det byter alla däggdjur, förutom människan, ut modersmjölken mot mer normal, fast, föda. Människan väljer istället att fortsätta dia mjölk, men då ur andra djurs mjölkkörtlar, vanligtvis Ko-körtlar. En del människor diar t om i vuxen ålder, och verkar aldrig kunna få nog av denna näringsrika, vita, kroppsvätska.
   De mänskliga individer som väljer att fortsätta dia mjölk kan enligt rön drabbas av framförallt prostata- och äggstockscancer (till följd av för högt kalciumintag), men också osteoporos (resultat av för högt intag av A-vitamin som i Sverige ingår i mjölk). Inget land i världen har så många bensköra invånare som Sverige! Hurra!
   Det har även visats att man vid tillsättande av melamin i mjölk kan drabbas av dödsstraff eller livstids fängelse i Kina.
        
         
       Så här ser juver ut. Därifrån klämmer man ut kroppsvätskan mjölk.

[11:27] 23/1, Furu

Furu är namnet på ett virke man får av tall, trädet. Furu [icke att förväxlas med engelskans fury, som betyder ilska] är mycket användbart i bland annat inredningssyfte, det vackert mönstrade träslaget skänker en skandinavisk skidstugekänsla till ditt radhus i lambohov. Saknar du och din familj förra årets semester i Sälen? Klä ditt stilrena vardagsrum i bröstpanel av furu, ta på dig raggsockorna och anordna ett piffigt afterski för dina bekanta, kanske känner du någon som kan spela Gyllene Tider på gitarr?
   Furu kan även användas vid tillverkning av möbler, här nedan syns ett vackert vitrinskåp i massiv furu, perfekt för att dölja fettfläckarna på din korallfärgade Borosantapet.

        

[22:27] 22/1

Oh äntligen hemma men mordhotad
...
...
...
Vem har mage att mordhota ett sådant komiskt geni?
Tom Andersson, mannen, jag står på din s(l)ida.

[13:02] 22/1 Premiär!

Välkommen till min nya utredningsblogg. Här kommer jag att skriva om det som är rätt för mig, dvs att jag har rätt, i olika situationer. Till en början tänkte jag reda ut ett välkänt begrepp inom svensk inredning, dvs motsatsen till utredning; Fondtapeten.
   Det hela är egentligen väldigt enkelt, tag en tapet. Montera den på tre av fyra väggar i ditt finaste rum. Tag sedan en helt annan tapet, med finurligt mönster och montera på den fjärde. Var noga med att välja en individuell modell, så att det verkligen syns att ditt val är genomtänkt och kulturellt befogat. Resultatet blir ett individualistiskt mästerverk som gör att du lugnt kan sätta dig i din soffa, beskåda ditt arbete och tänka, -idag är jag verkligen speciell.
   I morgon berättar jag om furu, detta ursvenska av trädslag som förgyller var mans hus och stuga.


Ett smakfullt exempel på det nya inne-konceptet 'fondtapet'.

[22:49] 19/1

Anna påstår att om man har en blogg så är det ens förbannade skyldighet att hålla den uppdaterad. Så det är bäst att jag lyder. För er som spelade i bandet, eller bryr er på annat sätt: Circle Six på Skylten 2004, den tiden då Dennis spelade trummor och vi fortfarande körde lead guitar only.


[19:05] 13/1

Fan va kul, jag lyckades äntligen förstå mig på hur man rippar DVD och gör ett eget youtube-klipp. Nedan ser ni ett skolarbete från min gymnasietid, skulle tippa på början av 2000. Vi fick i uppgift att göra en musikvideo, så jag och Axelsson pep in i Studio Bårhuset (garderoben som syns i videon) och spelade in en låt otajt grindcore. Sen filmade vi i skolans källare, Tobias Öhrn syns som det sprattlande liket, och lite 'tuffa' skogsbilder. Allt med analog handkamera, på eget bevåg, för den 'rätta' känslan. Se och lär. Och ja, det är jag som är begravningsentreprenören bakom trummorna.


Dator - VHS - DVD - Dator borgar för ganska dålig kvalle...

Guldbaggen, och alla de andra suggorna som grisar i kapitalismens slaggfyllda stia.

Guldbaggen ja, inga större överraskningar, förutom att hela Svensson-Sveriges humoridol blev bögknullad i stjärten av en kraftig neger. Vad sägs om det. Nån stolle som gjort en film om ingenting försöker provocera med ingenting. Nån som förväntat sig pris låtsas vara oförberedd. Lite kul var det ändå att en lysande film som Låt den rätte komma in tog hem fler priser än årets upplaga av 'Så som i himmelen', Maria Larssons evigt tråkiga pekoral och mellanmjölkiga gillestuga. Eller ögonblick. Eller nåt. Vem fan bryr sig. Vad fan är det med Sverige och överspelade skitfilmer???
   Ett bevis på att svt saknar tvlicenspengar var den inkorporerade omröstningsdelen a la TV4 (Årets biofilm). VARFÖR I HELVETE? Jag är av den totalitära åsikt att den stora massan saknar smak och skall därför inte ha en bestämmande röst i framtagandet av årets bästa kulturhändelser. Vilken film vann? Senaste Arn. Försök säga emot mig nu.


En värdig vinnare av årets foto, manus, regi och ljud. Ett komplett mästerverk!

[21:51] 11/1

Viktor får det lite svettigt när han kommer hem från Kap Verde, inte i avseendet att det är varmt här, senast jag kollade så var det vinter, utan för att jag har gått om honom både i k/d ratio och kill streak. För dig som inte vet vad det betyder, lucky you, då är du ingen nörd. Nu har jag tre dagar på mig att gå om honom i antal kills (viktor har lite över 3100, jag befinner mig på 2900...). För att ni ska hålla er uppdaterade i denna spännande kamp finns en möjlighet att SMS-prenumerera på resultat, dag för dag, match för match. Frida, om du läser det här, var snäll demontera Viktors hårddisk från toppen av hans XBOX och lägg i vattenbad till onsdag e m.
   Såg Bergs nya program Snillen Spekulerar, snacka om åttiotalsTV. Jösses.

[11:03] 11/1

! Rekordbulletin ! 19 individuella IPnummer besökte igår min blogg. 19! Löwengrip, here I come biatch!

Ford Gran Torino

Clint Eastwoods, jösses. Gubben är snart 79 år gammal och står som producent, regissör, huvudrollsinnehavare samt titelspårskompositör för filmen Gran Torino. Och han gör det så bra att jag gråter. Se den. Gran Torino. Clint Eastwood. Det kommer att regna priser, tro mig. Han kommer att gå ur tiden som en stor jävla människa.

                                            

[17:50] 10/1

Dagens hemläxa, i tre versioner:

Ledig lördag, känns som söndag. Sov alldeles för länge, käkade en grymt god frukost med min livskamrat och spenderade nån timme (mer står jag inte ut) på stan, letandes presenter till min Anna som fyller år den första februari. Lustigt nog var det relativt folktomt, antar att den pågående finanskrisen var ett reellt problem. Eller så är det bara januari. Gav CoD några kvartar av min lediga tid, lyckades dra ifrån Viktor något på K/D ration (1,22 mot 1,19), sen fika med JEMM på bynn. En helt vanlig lördag.

Om jag 'ändå' vore Linda Rosing:

Åh vad härligt med ledig lördag hinner ju knapt med allting när jag ska hänga med mina underbara väner hela tiden <*'^¨fnizz¨^'*> sov jättelänge behöver ju det för att min hy ska var slät och fin! Anna min pussigull fyller 29 om ett par vekor GUUU va tiden går fort hon är så fin min älskade little darling *puzz puzz*. såå jag spantserade på stan och letade fashion stuff och fina grejjer till hennes stora dag och sen hemma spelade jag tvspel guu ja vet  växer aldrig upp! *>><.<.:<dosds><<. iallafall fikade jag med bästaste vännerna sen men saknade bobby.

Men mitt liv är svart, sade poeten dystert:

Svart ljusning, korparna ljuder, olycksbådande, många
   Klockan ringer, men ändå inte
Kroppen vaknar sover, dvala. Sinnet likt alltid, aldrig där
   En ny dag att besegra

Filantrop, jag? En svart själ bland ruiner stegar fram
   Långsamt, kvävande
Av asfalt född, av kväve svedd ett askfat att förtälja
   Kanske aldrig mer

Idogt kämpande resultatlös, håglös
   Kanske aldrig mer
Rasslande kedjor av gehennas ätt
   Kroppsligt förtvingat

   Av umgänge förträngt

[15:37] 10/1

Womanizer woman womanizer åh womanizer nizernizer womanizer åh you're the womanizer åh åh you're the womanizer womanizer nizer åh womanizer nizernizer you're a womanizer womanizer åh womanizer nizernizer womanizer åh you're the womanizer åh åh you're the womanizer womanizer nizer åh womanizer nizernizer you're a womanizer womawomanizer hey you're a womanizer.
   Jag förstår verkligen att världen kallar det årets comeback!

 
Go britney! Womaniza womaniza

[22:23] 9/1

Allt detta ordbajsande, jag kan inte få nog! Såg f ö precis premiären av Let's Dance. Vänlig skriv din syrliga kommentar under sektionen 'små sinnen' som i 'småsint'.

[19:08] 8/1

Skriv gärna i kommentar-sektionen om jag har chans att vinna en iPod i din blogg. Eller om du behöver uppmärksamhet eller fler läsare till din blogg överhuvudtaget. Varsågod! Fritt fram för spam.
   Sverige behöver fler modebloggar, kom igen nu tjejjer! Fyll min bottenlösa vagina med er dyslektiska libido, kräks upp er spegelbild och vidga mitt sinne med blod och dagens outfit. Fashion by Bäbis, Style by Sarah, Drive by Knarkarhora.
   Dagens outfit: ett blodigt lakan fläckat av tusen narcissisters pretentiösa samvete. Ett svart hål av ingenting och all hopplöshet i sidenförpackning.
   Lite synd att vi missade Grammisgalan igår, brukar vara lite spännande. Vem vinner, Lars Vinterdäck eller Takida? Shit shit shit. Snart dags att åka hem från jobbet och fira ledig helg. Ska försöka se Gran Torino och jobba på min k/d ratio på CoD. Och spendera tid med Anna. Min underbara Anna. Beat that Tom!

[18:58] 6/1

Filosofen, människan, individen:
http://tomandersson.blogg.se/

[21:30] 3/1

Surfade runt på tuben efter gamla Cannibal Corpse-videos och vad hittade jag då om inte den här gamla deathmetal-klassikern: Hammer Smashed FACE:

[14:23] 2/12

En fredagseftermiddag på jobbet:
-Kan du förklara för mig vad det är för skillnad på de här tre? Helena lägger fram chokladkakor, en Daim, en Mjölkchoklad och en Lakrits. -Det står ju för fan lakrits på alla tre! Kolla, shokolikoritch, shocolokiritch, shokolikoritch. VA FAN!
-Det står chok-o-licious.
-Jaha, har dom spolat isen idag?

[1/1 2009]

Gott Nytt År! önskar det som komma skall.




Hetaste bönan i stan, hela dan:


Skål för 2009, för finanskrisens framsteg och samhällets totala sönderfall!

RSS 2.0