[13:44] 24/1 'Mjölk'

Hej allesammans, i min utredningsblogg idag ska jag reda ut bregreppen kring den svenska intagskulturen mjölk. Mjölk är en kroppsvätska som produceras av däggdjurshonors mjölkkörtlar. Mjölken har som syfte att näringsidka honans avkomma en period efter födsel. Efter det byter alla däggdjur, förutom människan, ut modersmjölken mot mer normal, fast, föda. Människan väljer istället att fortsätta dia mjölk, men då ur andra djurs mjölkkörtlar, vanligtvis Ko-körtlar. En del människor diar t om i vuxen ålder, och verkar aldrig kunna få nog av denna näringsrika, vita, kroppsvätska.
   De mänskliga individer som väljer att fortsätta dia mjölk kan enligt rön drabbas av framförallt prostata- och äggstockscancer (till följd av för högt kalciumintag), men också osteoporos (resultat av för högt intag av A-vitamin som i Sverige ingår i mjölk). Inget land i världen har så många bensköra invånare som Sverige! Hurra!
   Det har även visats att man vid tillsättande av melamin i mjölk kan drabbas av dödsstraff eller livstids fängelse i Kina.
        
         
       Så här ser juver ut. Därifrån klämmer man ut kroppsvätskan mjölk.

Kommentarer
Postat av: Tarmen

skönt att man inte dricker skiten då!

2009-01-24 @ 14:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0