[08:30] 27/12

Jahapp då var det över för den här gången. Det blev en vit och kall jul till slut. Och jul överhuvudtaget. Av finanskrisen intet spår, jag var nere på stan och rekade både i tisdags och igår. Det är ju bara påhitt. En massa goa klappar blev det, en hel del sött och salt och självklart Karl-Bertil Jonsson. Denna harmlösa hjälte bland slapptaskar som i fittfenomenet Löwengrips blogg på självaste julafton jämställs med AFA, tjyvpack och annan rödfärgad aktivism. Då har man fan nått naiv botten, jag hoppas att hon inte bara tappar alla sina läsare utan även sitt hår. Tage Danielssons lilla skatt bland skräp måste alltid visas och aldrig glömmas.
   God Fortsättning!

[11:09] 24/12 Julafton

God Jul!

[09:28] 23/12

Dan före dopparedan. Firar lite smått med dans och skumpa här på morgonen, verkstan ringde och väckte mig med beskedet att generatorn var slut. Laddade 11 komma nånting, ska tydligen ligga på minst 14. Fick en skaplig klump i magen. Men notan hamnade till slut bara på 4000, med utbytesgenerator, arbete och material, hade räknat med mer. Det är tur att man har (hade) ett sparkonto. God Jul!
   Tänker att jag sprider lite amusement and joy med en av världens mest intressanta gitarrister, Kaki King:

        

God Jul för helvete!

[15:08] 21/12

Veckans hjältar, Chan och Tommy. De räddade julen och hjälpte oss att få hem vår gran när min bil vägrade ställa upp. Vi är eder evigt tacksamma. Nu blire squash. Igen.

[09:15] 20/12

Börjar bli tradition, med strulande bilar och sena vinterkvällar. För tre år sedan var jag på väg hem från en jobbkväll i min lilla vita Micra, blev påkörd i sidan och hamnade i diket med bärgningshjälp som resultat. Ett år senare fick jag åka bärgningsbil med min Megane efter ett tändspolehaveri, även då en ruggig kväll efter ett arbetspass. Och när jag igårkväll satte mig i bilen för att åka hem var det dags igen. Batteriet var stendött och jag fick startkabla igång fanskapet. Mina vintrar bär på en förbannelse!
   Tyckte faktiskt att det var rätt lugnt av G.W. Bush att inte skicka kärnvapen mot Irak efter sko-attentatet. Den barfotade journalisten verkar ju ha fått straff nog ändå. Bush kommenterade: Han hade storlek 44.

Dags att gå upp!

[15:18] 19/12

Nä. Nån skoter lär det knappast bli i år. Jag minns förr, när den första snön föll. Patrick var snabbast ut på isen, full av glädje och förväntan. Skotern tung av bränsle och längtan. Det var också på isen min ångest föddes. Här har ni lite genuine american julstämning:        WCBSFM 101.1

[13:19] 18/12

Det händer ju inte så jävla mycket på vintern.

[13:14] 12/11

1:38, Tracking the drums. Entré: dunjackan. Humor, intern.

[15:13] 11/12

Fy fan, efter gårdagens julbord lider jag fortfarande av paltkoma. Dessutom var min kära Anna snäll nog att skicka med mig en rejäl bit smörgåstårta till jobbet, vilket inte gjorde saken bättre! Ska bli skönt med ledig helg, så att min mage kan få börja processa all mat jag tryckt i mig.
   Spelar Mirror's Edge, väldigt innovativt och frustrerande.

[11:33] 9/12

Det är ju lustigt, nån riksdagskärring föreslår att förbudet mot rökning på krogar och nattklubbar ska hävas. 'Häxjakten på rökare måste få ett slut'. Fuck you, den borde snarare intensifieras! Vad är det egentligen för tillsatser i cigaretter som gör att rökare beter sig som några jävla martyrer. Det är väl ett fritt val.
   Samtidigt döms etanolen ut som alternativt bränsle, eftersom 'sockerrörsfälten egentligen borde användas för att odla mat till världens fattiga'. Och tobak? Den odlas förstås på obrukbar mark. Det märks ju vilka som styr här i världen.

[12:28] 8/12

Viktor ditt as, du pajjade min kväll, den där jävla dokumentären gav mig mardrömmar. 'MIN GUD ÄR LUCIFER' Gillar förvisso snubben från Norrköping som försöker slingra sig från en vandalism-anklagelse med anledningen att han 'ska på fest hos en polare ikväll'. Skitkul. Minns dock inte att första halvan av nittiotalet var så grått och... fult?
   Såg Tropic Thunder på jobbet igår, den var faktiskt skitkul. Nu ska vi ner på stan och fira Johanna som fyller år. Grattis!

 
         Kul rulle.

[15:53] 7/12

Ngh... Uuh. Pizzasöndag. Jobbrutiner. Traditionsbundet ätande.

[12:04] 7/12

IPRED, WTF? Nu får de väl ändå ge sig. De profithungrande storföretagen kommer att jaga fildelare med blåslampa, leka polis och förstöra all sorts respekt för musik- och filmbranschen som tidigare funnits. Pöbeln svarar med att sälja nättjänster som döljer IP-nummer. Kriget är igång. LOL.
   Sänk priserna på kultur. De som inte köper skivor idag, lär knappast göra det även om all fildelning i hela världen skulle försvinna. Kalle Svensson, 16 år och gymnasiestuderande i Bromma har 6 000 album på sin dator. En skiva kostar i runda slängar 189:- i butik. Det hade blivit en dyr historia IRL. IPRED - FU! Orka.
   Jag förespråkar inte fildelning, men nog fan måste det finnas viktigare saker för rättssverige att pyssla med. Uppenbarligen kan man ju öppna sin kvinnas skalle med ett blockljus och komma undan med dagsböter. ROFL.

[16:15] 6/12

Sitter på jobbet med laptopen i knä't, har fått låna Johannas gamla burk, helt och hållet fungerande med inbyggt trådlöst, behövde en ordentlig rensning sen blev den som ny igen. Perfekt. Vi får diskutera pris, den här vill jag ha! Jobbar 9-22 både idag och imorgon och eftersom mitt jobb kommer med mycket dötid undrar jag varför jag inte köpt mig en bärbar tidigare. Sist med allt, som vanligt.
   Klarade, motvilligt, Fallout 3 igår. Ett av de grymmare spelen just nu, lite drygt 60 timmars glädjefyllda timmar i en  ångestladdad spelvärld brännmärkt av nukleärt nedfall. Mycket bra.
   Dags att jobba.

RSS 2.0