23/5 - 12:32

Mycket i huvudet den här veckan. Peppad på nya Indyfilmen dock. Chan sa att de försökt att så lite som möjligt använda sig av bluescreen och hålla sig till gamla klassiska trick. Återkommer med en full review om ett halvår när jag fått arslet ur vagnen och sett skiten.

image29
Killen med världens märkligaste jobb.

19/5 - 21:34

image28
Där låg den, mitt på nygatan. Som en vägvisare.

Söndag 18/5 [Bägaren rinner över]

Snälle och för tillfället handikappade Mattias lånade ut sina kunskaper i lödteknik idag och hjälpte mig montera min nya S.D. Invader-pickup på gitarren idag. Vi satte den upp och ner, bak och fram men till slut fick vi det rätt och när jag kommit hem kunde jag än en gång konstatera att ödet hatar mig och har bestämt sig för att för all framtid förhindra mig all den glädje som en ny och fullt fungerande -pryl- kan skänka sin köpare. Den fungerade inte.

image27

Inte heller glasen i mina glasögon, den andra uppsättningen på två veckor, fungerar.

I övrigt så har jag i veckan köpt en ny telefon med turbo-3G som inte har någon täckning utanför Linköping.

Tisdag 13/5 [50års-kalas på jobbet]

Var på synsam igår igen och gjorde ny undersökning av en annan optiker som gladeligen skulle byta ut mina glas. Den tidigare undersökningen hade gett helt fel siffror , t om avståndet mellan mina pupiller var annorlunda denna gång. Mycket märkligt, men skönt att det kommer lösa sig.

Idag firade vi 50 årskalas på jobbet, en massa tårta och fint folk!

Måndag 12/5 [Ledig måndag]

Långhelg på jobbet, riktigt varmt och somrigt. På min rast passade jag på att ta årets första dopp. Det var kallt, uppfriskande och jävligt gött. Har haft lite knöl med nya brillorna, det känns som om mina ögon ska explodera, har säkert fått nån annan blind jävla idiots glas i bågarna. Varför inte! Pizzasöndag igår dock, det var fint att avnjuta Östergötlands bästa vesuvio efter ett kallt dopp i Månsjön. Men det var ännu skönare att komma hem på kvällen. Hämtade Anna på vägen för första gången, nu för tiden har ju Maxi öppet till 22.00 så hon slutar inte förrän 22.20. Då blir det perfekt för mig att svänga förbi Tornby på väg hem och hämta henne, men jag var nervös halva kvällen för att jag skulle glömma bort det och åka hem istället. Hade ju varit populärt...

image26
Pizzasöndag, en arbetstradtition. Badrast, en somrig tradtition

   Lyckades bränna av två filmer i helgen; Rambo 4, helt lysande idiotaction, råare än det mesta och ibland skrattretande blodigt! Stallone är hundra år gammal och stenhård, vid ett tillfälle sliter han med sina bara händer av struphuvudet på en stackars sate! Blodet sprutar och kroppsdelar flyger åt helvete. Barn blir avrättade med bajonett och slängs in i brinnande hus. Kristna hjälparbetare matas till grisarna och bybor får springa träsklopp bland minor. Hårt! [4.5]
   The Mist, en Stephen King-rulle som faktiskt var helt ok! Ett gäng småstadsbor tvingas ta skydd i en butik när en mystisk dimma sänker sig över hela staden. Riktigt grym med hyggligt skådespel, lagom mycket gore och ett helt bisarrt slut! Blev förbannad, fast på ett bra sätt. [4.0]

   Fick dessutom veta av Patrick att Nine Inch Nails har släppt ÄNNU en ny skiva, har ju knappt lyssnat igenom hela Ghosts, så kommer det en ny. Även denna finns att ladda hem gratis från http://theslip.nin.com/. Lyssnar på den för stunden, men har inte hunnit få nåt grepp om den ännu.

Hej.

Fredag 9/5 [Kul på stan]

Ledig dag, varm dag. Har hunnit med det mesta, t o m disken! Gick en runda fribeegolf med Chan o Tarmen, det gick ju åt helvete givetvis, men det var skönt att glida runt i solen. Träffade Strigner på banan, längesen man såg den karln! Vi firade rundan med en varsin stor på 55an, luften stod stilla intill husväggen och svetten rann som kondens på ett kallt ölglas.

image25

Resten av kvällen går i Grand Theft Autos tecken. Visst det är sol ute, avsaknaden av balkong blir påträngande, men vad fan ska man göra. Måste vila lite inför helgens långpass.

Dagens outfit: En tunn hinna nyperspirerad svett.

Onsdag 7/5 [Golf]

image23
Nu är det sommar, nu är det sol, nu är det flopgolf i parken.

Fick mina beställda glajjer idag, härligt. Givetvis firade Synsam nåt jubileum, så hade jag beställt mina glasögon igår, idag, imorgon eller fredag, istället för förra veckan, så hade jag fått 40% rabatt på bågarna. 900 spänn åt helvete där då, tjohej!

image22
Mmm, thailändsk basilika.

Tisdag 6/5 [Seymour Duncan]

Kort dag på jobbet även idag! Varmt som satan ute men solen lyser med sin frånvaro (haha). Fick hem min Duncan Invader idag (en gitarrmick), beställd för billiga dollars från andra sidan Atlanten. Tänkte att det skulle bli lite läckert med en vit stallmick mot vit gitarrkropp, lite matchat sådär. Då gäller det ju förstås att gitarrkroppen är vit, inte creme-vit, vilket den givetvis är i det här fallet. Kommer nog se rätt knasigt ut när den kommer på plats... Jag får väl spela med svettigt plektrum så kanske micken gulnar något.

image20
Fett häng med kurva 7 / 8 / 4 och tuffa spolar.

Nu är det dags att dra till Tranås med Cribbe o modda hans 360.
Men seriöst, Electrocution... Årets platta.
The Circle of Crows, Descending!!!!!!!!!

Måndag 5/5 [Nytt hår]

Det blev en riktigt kort dag på jobbet, rätt skönt att komma hem innan lunch! Dränkte grannens hundskall med en present från Henke, senaste Retaliation samt en samling med alla RTLN-släpp ever. Kändes helt lysande att åter kunna njuta av klassiker som 'Craniosynostosis', 'Septic Vaginal Discharge' och 'Toxic Epidermal Necrolysis'. Nya släppet The Cost of Redemption [No Tolerance Records] är grymt bra, köp den om du gillar mangel! Tack för det Henke.
   Dagen fortsatte för Annas del med en färdigställning av hennes nya hårfärg! Sen i lördags har hon gått med sjal för att dölja en spännande avfärgning/blekning som var nödvändig för att få bort det svarta. Efter några timmar i Kronståls våld kom hon hem och glänste i håret som en brinnande vårdag, hon är vacker som en dröm, min kvinna.

             image19

Dagens rekommendation; 'Electrocution' med lortgrisarna Unearthly Trance. Smutsigare, mustigare, ondare, som en soppa gjord på förruttnade foster, brända krucifix och kräks. Helt efter mina förväntningar och en av årets grymmaste plattor. The Scum is in Orbit!!!!!

God natt!

Söndag 4/5 [Glassigt]

image18
          Nu är det sommar i parken igen.

Söndag 4/5 [The Lotus Eater]

Host, host, host, min börjar släppa men Anna dras med den jävligaste rethostan på länge. Inställd på 02:00 varje natt, som ett levande väsen, Satans kreation. Igår var vi hos Timmy Jeans på fest, längesen man såg så mycket folk man aldrig sett förut på en fest! Blir lätt lite inavel i grupperingarna nu för tiden. Men jag hatar ju folk, så varför inte. Men det var skönt att komma ut och hosta lite.
   Hittade lite minnen från förr, från inspelningen av Empire Strikes Back. Känns som om det var igår. Minns att hjälmen kliade som satan, men det var grymt skönt att bli kultförklarad trots att jag bara var med i ca fem sekunder i ESB, och tio i RotJ. Boba!

           image17

Ska ut i vårsolen och möta Anna snarast. I övrigt är Watershed med Opeth jävligt grym, bästa sedan My Arms, Your Hearse, helt klart! Dessutom måste jag köpa mer Entourage, eftersom det är den bästa serien någonsin. Fett pepp!

DAGENS OUTFIT: Slitna fingertoppar och nytt capo.

RSS 2.0