Måndag 5/5 [Nytt hår]

Det blev en riktigt kort dag på jobbet, rätt skönt att komma hem innan lunch! Dränkte grannens hundskall med en present från Henke, senaste Retaliation samt en samling med alla RTLN-släpp ever. Kändes helt lysande att åter kunna njuta av klassiker som 'Craniosynostosis', 'Septic Vaginal Discharge' och 'Toxic Epidermal Necrolysis'. Nya släppet The Cost of Redemption [No Tolerance Records] är grymt bra, köp den om du gillar mangel! Tack för det Henke.
   Dagen fortsatte för Annas del med en färdigställning av hennes nya hårfärg! Sen i lördags har hon gått med sjal för att dölja en spännande avfärgning/blekning som var nödvändig för att få bort det svarta. Efter några timmar i Kronståls våld kom hon hem och glänste i håret som en brinnande vårdag, hon är vacker som en dröm, min kvinna.

             image19

Dagens rekommendation; 'Electrocution' med lortgrisarna Unearthly Trance. Smutsigare, mustigare, ondare, som en soppa gjord på förruttnade foster, brända krucifix och kräks. Helt efter mina förväntningar och en av årets grymmaste plattor. The Scum is in Orbit!!!!!

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0